salji

March 13, 2012

result SPM,

result spm akan keluar 21 mac ni, ya allah, takut laaaa, taleh bayang result aku mcm mana, tapi aku rasa aku dah buat terbaik dah, wkatu kat hostel, pkul 3 pagi baru tidur, aku study, tapi its okay, sebab ada kaan2 yang sentiasa bagi support kat aku, especially azman, dia memang terbaik la, macam kawan dan cikgu aku, dia serius pandai, memang ramai org target dia straight A, dia lah selalu ajaq aku, aku waktu form 4 serius main bany
ak, langsung tak fikir, memang tak sempat la, kalau nak cover semua dlm 1 years, tp azman selalu bg sokongan moral sama, abg muhaimin pon sama, aku dah angap dia mamcam abg sendiri dah, semua masalah aku, cerita dekat dia, kawan2 aku yang lain pon okay jugak, azrul, meon, afiq, din kecik, dan junior aku yang nak ambk SPM tahun ni syahir, budak baik ni, kami workhard dah kot, memang kami tak menyesal kalau dpat result teruk pon, rezeki allah kita tak tahu, memang la, orang selalu kata spm penentu masa depan, tapi kalau spm berjaya, samapai satu tahap lagi tak berjaya tak guna jugak, berdoa la dekat allah.





aku sebenarnya berapa lama dah tak bukak blog nih, tapi pasal hati aku geliasah tak tahu nak tulis kata mna, tulis jela kat sni, tambah fb 1 aku deactive dah, atas sebab tertentu, doa kan aku berjaya dalam spm nanti yahhh, result i coming. :)

January 6, 2012

mlas upload kat fb :D


i swear that i love u!

August 28, 2011

August 14, 2011

the citizen!